Gæstebog

Har du besøgt Bunkeren på Tarp Byvej, så er du velkommen til at efterlade os en hilsen i vores gæstebog.

Skriv gerne en hilsen i vores gæstebog

 
 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * er oblitoriske.
Din E-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.
Af sikkerhedsårsager vil vi gemme din ip adresse 44.192.94.177.
Det er muligt at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
11 indlæg.
Tommy Kjærvang Tommy Kjærvang fra Tarp skrev den 14. oktober 2016 kl. 10:54
De varmeste hilsner til Helene og Jens for at tage så godt imod 14 løbere med pandelamper i det kolde efterårsvejr... En ganske almindelig torsdag aften kl 20:30 åbnede i folkerummet hvor der var kage og kaffe og Jens brugte masser af tid til at guide os rundt i bunkeren - et nyt hold løbere kommer forbi til endnu en rundvisning den 9. Nov kl 19:30 Vi glæder os
Jørgen Koed Jørgen Koed fra 6710 Esbjerg V skrev den 12. oktober 2016 kl. 13:32
Kære Helene og Jens På vegne af seniorklubben på Teknisk afdeling, Sydvestjysk Sygehus, vil jeg gerne sige tak for en god og lærerig eftermiddag. Det var en fin gennemgang af livet ved og i en bunker, som I skal have mange tak for. Vi var efterfølgende ikke i tvivl om, at det havde været et stort stykke arbejde, at komme frem til det nuværende resultat. Som gæst, skal man ikke snyde sig selv for oplevelsen ved at iagttage de mange effekter, I har formået at samle sammen på kort tid, både i bunkeren og i folkestuen.
Bornholmske Dragoner Bornholmske Dragoner fra Rønne skrev den 22. august 2016 kl. 15:08
11 Dragoner var forbi og fik en spændende rundvisning. Virkelig en tur værd hvis man er i området!
Anette M. Jensen Anette M. Jensen fra Kastrup skrev den 22. august 2016 kl. 7:09
Tak for en spændende professionel rundvisning i jeres fantastiske og renoverede bunker. Det er helt utroligt hvad I har opnået på et par år, især når man tænker på at det er helt for egne midler og privates (besøgende) donationer.... "mange bække små". Tak for jer og tak for at I har lyst til at bevare og vedligeholde bunkeren, som absolut er et besøg værd. Glæder mig til næste gang hvor Folkerummet forhåbentlig er taget i brug.
Nostalgikerne Nostalgikerne fra Nyborg skrev den 28. juni 2016 kl. 9:21
I forbindelse med besøg på ÅBEN HEDE 2016 overnattede vi i bunkeren og fik en spændende rundvisning i hele området. Vi var alle fulde af ærefrygt over det enorme arbejde, Jens og Helene har lagt i udgravning og bevaring af deres "jordhøj". Hertil kom en udsøgt god behandling med gullasch om aftenen og hjemmebagte boller om morgenen. Tak for en minderig weekend!
Reenactment Nord Reenactment Nord fra Frederikshavn skrev den 9. maj 2016 kl. 11:58
Hej Weekenden 30. April - 1. Maj opholdt vores reenactment gruppe sig i bunkeren. Vi levede som tyske soldater under 2. verdenskrig, og om søndagen formidlede vi historien om det tyske Luftwaffe og Heer, på en måde som viste hvordan soldaternes hverdag var under krigen. Vi takker meget for at måtte være en del af jeres åbningsfest af bunkeren, og vi kommer gerne igen. Vi var alle imponeret over det arbejde der er lagt i bunkeren, for at bringe den tilbage til sin originale stand. God vind fremover 😀 Mvh. Claus Nielsen Formand, Reenactment Nord
Erik Ploug Sørensen Erik Ploug Sørensen fra Svendborg skrev den 28. marts 2016 kl. 12:26
Tak for en spændende rundvisning i området og ikke mindst fremvisningen af jeres lille museum. Det var på alle måder et par gode timer. Vi lægger gerne vejen forbi en anden gang.
Nicolai Dalgas Gammel Nicolai Dalgas Gammel fra Vinderup (Holstebro) skrev den 19. marts 2016 kl. 21:15
Det har været en fornøjelsen at besøgt det spændende projekt Bunker Manfred. Et meget spænende projekt, at gå igang med og udforske. De orginal tegninger i bunkeren er i en klasse for sig. Mere orginalt og autenticitet findes ikke!!!? Jeg syntes de fortæller en historie i sig selv, når man studere billederne og dens betydning for soldaterne i den hverdag de de var tvunget ud i mere eller mindre. Tusind tak for kikket og imponerende det arbejde i har lagt i det. Tusind tak for kikket og en god historie ?
Hardy Melstrup Hardy Melstrup fra Esbjerg skrev den 13. marts 2016 kl. 9:11
Tak for en rigtig god eftermiddag i bunkeren i torsdags. Vi havde udenbys gæster, og havde planlagt et besøg, for at give dem og os selv en god oplevelse. Vi havde på forhånd lavet en aftale med ejeren, og blev modtaget af en rigtig sød dame, som viste os rundt i bunkeren, og fortalte om fundet og udgravningen af den. Det var rigtig spændende at se de forskellige effekter de havde fået anskaffet, og høre om tiden under krigen. En oplevelse der er værd at anbefale.
Erik Ploug Sørensen Erik Ploug Sørensen fra Svendborg skrev den 13. marts 2016 kl. 8:24
Mange tak for rundvisningen, og en spændende historisk eftermiddag. Held og lykke med det videre arbejde.